docentenhandleiding over Mensenrechten

De meeste mensen zijn op de hoogte van vrijheid van meningsuiting en religie, maar slechts weinigen kennen alle rechten van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Met uw Breng Mensenrechten tot Leven onderwijspakket in uw docentenhandleiding kunt u onmiddellijk beginnen met uw studenten over het onderwerp mensenrechten te onderwijzen en kunnen ze niet alleen gemakkelijk en eenvoudig een hogere waardering van onze mensenrechten krijgen, maar tevens een verbetering in hun eigen leven. Als meer mensen hun rechten kenden en daar aanspraak op zouden maken dan zou de wereld veel vreedzamer en beschaafder zijn.

Vul het formulier in om uw gratis pakket te ontvangen. Je informatie wordt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.

BESTEL UW GRATIS
ONDERWIJSPAKKET

Vul het bijgaande formulier in om uw GRATIS pakket te ontvangen.

Stap 1 / 4

Stap 2 / 4

Jouw informatie:

  • Selecteer de aanhef s.v.p. uit het bovenstaande

Stap 3 / 4

Jouw contactgegevens:

Stap 4 / 4

Om uw aanvraag te kunnen verwerken stemt u in met het feit dat uw gegevens wellicht worden doorgestuurd naar de entiteit, non-profit organisatie en/of dienstverleners die de door u gevraagde informatie en/of materialen verwerken. U kunt later altijd zonder bijkomende kosten bezwaar maken op het verdere gebruik van uw contactinformatie door het sturen van een email naar unsubscribe@humanrights.com. Zie voor verdere details onze Privacy opmerking en Gebruikersrechtovereenkomst.

DANK JE!

Wij hebben je aanvraag ontvangen.

Houd rekening met een levertijd van twee tot vier weken.

Je privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen je informatie alleen gebruiken om je aanvraag te verwerken en op te volgen.