Door met campagnes groepen en mensen te verenigen, brengt Verenigd voor Mensenrechten, de mensenrechten tot leven, verhoogt het het bewustzijn van misbruik hiervan en de middelen om het aan te pakken.

Word lid

Door lid te worden van United for Human Rights, help je direct mee om het internationale doel van mensenrechten te verwezenlijken.

United for Human Rights is een organisatie zonder winstoogmerk die door lidmaatschapsdonaties wordt ondersteund. In de VS zijn die donaties aftrekbaar van de belasting.

Waar jouw Lidmaatschap en Donaties aan bijdragen:
Comités voor Mensenrechten – mensenrechtenleiders en -activisten pakken verscheidene mensenrechtenkwesties aan zoals mensenhandel, illegale vrijheidsberoving en schendingen van vrijheid van meningsuiting en religie.
Uitgebreide Media Campagnes — de uitzending van de non-profit Commercials over mensenrechten en het plaatsen van mensenrechten advertenties.

Standaard Lidmaatschap $40

Een lidmaatschap van $40 helpt ons om door te blijven gaan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens overal bekend te maken en in de hele wereld te worden nageleefd. Als je een Standaard lidmaatschap hebt, ontvang je regelmatig e-mail nieuwsbrieven over groepsactiviteiten.

Klik hier voor een Standaard Lidmaatschap.

Jaarlijks Bijdragend Lidmaatschap $300

Leden ontvangen een lidmaatschapskaart, een brief en een certificaat om in te lijsten, alsook publicaties en regelmatige e-mail nieuwsbrieven over groepsactiviteiten.

Klik hier voor een Jaarlijks Bijdragend Lidmaatschap

Jaarlijks Bedrijfslidmaatschap $500

Leden ontvangen een lidmaatschapskaart, een brief en een certificaat om in te lijsten, dat laat zien hoe toegewijd jouw groep is ten aanzien van onderricht op het gebied van mensenrechten. Bedrijven die lid zijn, worden regelmatig per e-mail over groepsactiviteiten en speciale rapporten op de hoogte gesteld.

Klik hier voor een Jaarlijks Bedrijfslidmaatschap

Bedrijfssponsors

United for Human Rights groepen organiseren evenementen die bijdragen om mensen op de hoogte te stellen van hun mensenrechten en zo op grote schaal bewustwording te bewerkstelligen. Daaronder vallen o.a.:

  • Concerten
  • Marathons
  • Onderscheidingen voor mensenrechtenleiders en -voorvechters

Bedrijven die erin geïnteresseerd zijn als bijdrage aan hun gemeenschap mensenrechten als een goed doel te ondersteunen, kunnen zich aanmelden om zulke activiteiten te sponsoren. Neem hier contact op met het Hoofd Bedrijfsrelaties om je aan te melden als bedrijfssponsor

Toezeggingen

Als iemand United for Human Rights wil blijven ondersteunen, kan hij een maandelijkse toezegging doen en deel gaan uitmaken van onze Roosevelt en Universele Rechten Sociëteiten. Door een toezegging te doen, stem je ermee in om de activiteiten van United for Human Rights over een periode van vijf jaar te helpen financieren. Neem contact met ons op voor meer informatie

Donaties

Klik hier om een willekeurige donatie te doen.

Er zijn vele manieren waarop je kunt helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie over hoe lid te worden of hoe aan Youth for Human Rights International te doneren.

 

DOWNLOAD »